09 6211 303

Viihtyisissä tiloissa on mukava pelata – tervetuloa!

Mandatum Centerissä on 3 tenniskenttää ja 4 sulkapallokenttää. Tennis- ja sulkapallokenttien olosuhteet ovat erinomaisessa kunnossa. Mandatum Centerin asiakkaiden käytössä on myös suihkut ja saunat, joten pelin jälkeen pääsee kunnolla rentoutumaan. Hallilla kahviosta löytyy, niin pieni purtava kuin virvokkeet sekä anniskelulupa, joten janoisena ei tarvitse hallilta poistua. Pelivälineitä ei myöskään tarvitse olla omasta takaa, koska hallin välinevuokraamosta on vuokrattavissa hyvät välineet.

Nauti pelistä joustopuulattialla

Tenniskenttien 1 ja 2 pinnoite on Bolltex Elite. Ainutlaatuiseksi kentän tekee erikseen rakennettu joustopuualusta. Sen ansiosta pallon pomppu on sopivan hidas ja samalla rasitus polville on selvästi vähäisempi kuin betonin päällä pelatessa. Tenniskenttä 3 on puolestaan kovapintainen Green Set -kenttä. Myös sulkapallokentillä on joustopuulattia. Pinnoite on tammiparketti. Hallissa on lisäksi ns. syrjäyttävä ilmanvaihto. Sen ansiosta pallo ei lähde liitelemään omille teilleen. Hyvä valaistus – myös korkeutta riittää Hallin valaistus on erikseen suunniteltu niin tennistä kuin sulkapalloa varten. Taustat ovat tummat. Peliolot ovat tältäkin osin erinomaiset.Tärkeä merkitys viihtyvyydelle on myös hallin korkeus, mikä mahdollistaa ilmavammatkin lyönnit. Tenniskenttä on korkeudeltaan 14 metriä ja sulkapallokenttä 9 metriä.

Jännityspalvelut ja mailahuolto

Hannu Aro
Matkapuhelin: 050 328 9319

Sähköposti: tmi.haro@gmail.com

Koulutettu hieroja

Robert Avellan
Ajanvaraus ja tiedustelut:
Matkapuhelin: 050 527 2535

Sähköposti: bob@massagebob.com
Kotisivut: massagebob.com

Mandatum Centeriin on helppo tulla

Tennis- ja sulkapallohallimme sijaitsee Helsingin Kulosaaressa. Mandatum Centerille on helppo saapua erilaisilla kulkuyhteyksillä, olipa välineenä sitten auto, bussi tai metro. Katso tarkempia tietoja perille saapumisesta info-sivulta. Mandatum Centerillä käyvät maksuvälineenä liikuntasetelit. Kenttävarauksen voit tehdä kätevästi myös nettisivujen ajanvarauksen välityksellä. Ajanvaraukseen pääset oheisesta linkistä.