09 6211 303

Badminton- och tennistimmar från 8.8. kan bokas här

Mandatum Center är stängt från 15.7. till 7.8.2022

Receptionen och caféet renoveras och hallen är öppen igen från 8.8.

Kontakter: info@mandatumcenter.fi

ästa tennis- och badmintonspelare

Höstsäsongen har börjat och vi har sakta övergått till en normal dagsrytm efter en vår med många begränsningar och restriktioner. Hallen har varit öppen under hela sommaren och det är glädjande att spelarna har använt hallen trots den heta högsommaren.

Det som är nytt är samarbetet med finansbolaget Mandatum. Hallens namn byttes 23.8. till Mandatum Center.

Nya neonskyltar har redan installerats på hallens yttervägg, en ny webbsida har öppnats på mandatumcenter.fi och vår e-postadress har ändrats till info@mandatumcenter.fi Telefonnumret förblir detsamma, liksom bokningssystemet med inloggningsuppgifter. Bokning och spel påverkas därför inte av ändringen.

Samarbetet med köpcentret Puhos Intersport upphörde redan för ett bra tag sedan, när affären flyttade från Puhos till köpcentret Easton. Sedan dess har vi letat efter nya alternativ och vi har nu glädjen att inleda samarbetet med Mandatum.

Det regelbundna bokningarna trädde i kraft måndagen den 9 augusti. Vi hoppas att alla som har bokat en regelbunden bokning har fyllt i avtalet för säsongen. Efterfrågan på regelbundna timmar har varit hög under sommaren, och det är viktigt för kontinuiteten att vi får bekräftelse på fortsättningen. Eller, om man inte vill fortsätta, är ett meddelande om detta lika viktigt.

Bokningsvillkoren förblir desamma. Det har bara gjorts mycket små justeringar av priserna. Prislistan finns på vår hemsida.

Vi önskar dig en mycket bra start på spelsäsongen!