09 6211 303

Det är fint att spelat i trivsamma utrymmen – välkommen!

Mandatum Center har 3 tennisbanor och 4 badmintonbanor. Vi strävar efter att erbjuda optimala spelörhållanden på tennis- och badmintonbanorna. Spelarna på Mandatum Center har också tillgång till duschar och bastur, så att du kan koppla av efter matchen. I hallen kan du hitta lite snacks som förfriskningar och förskänkningsrättigheteri kaféet, så du behöver inte lämna hallen törstig. Du behöver inte heller ha egen spelutrustning, eftersom du kan hyra bra utrustning från hallens reception.

Njut av spelet på det flexibla trägolvet

Beläggningen på tennisbanorna 1 och 2 är Bolltex Elite. Det som gör fältet unikt är den separat byggda flexibla träunderlaget. Tack vare detta är bollens studs tillräckligt långsam och samtidigt är belastningen på knäna klart mindre än när man spelar på betong. Tennisbana 3 har ett hård Green-set underlag. Badmintonbanorna har också flexgolv. Ytan är ekparkett. Hallen har också en s.k förskjutningsventilation. Tack vare den påverkas inte bollens bana av luftdraget.

Bra belysning – och tillräckligt högt till tak

Hallens belysning är speciellt designad för både tennis och badminton. Bakgrunden är mörk. Spelförhållandena är utmärkta också i detta avseende. Hallens höjd är också viktig för behagligt spel. Tennisbanorna har 14 meters höjd och badmintonbanorna 9 meter.

Strängningstjänster och underhåll av racket
Hannu Aro
Mobiltelefon: 050 328 9319

E -post: tmi.haro@gmail.com

Utbildad massör
Robert Avellan
Tidsbokningar och förfrågningar:
Mobiltelefon: 050527 2535

E -post: bob@massagebob.com
Webbplats: massagebob.com

 

Bra förbindelser till och från Mandatum Center

Vår tennis- och badmintonhall ligger på Brändö i Helsingfors. Mandatum Center är lätt att nå med olika transportmedel, antingen med bil, buss eller metro. Se infosidan för mer information om hur man tar sig fram.

På Mandatum Center kan du använda Smartum och EazyBreak som betalningsmedel.

PÅSKEN 2024 ÖPPETHÅLLNINGSTIDER

29.3. fre Långfredagen 7.30-21.00
30.3. lördag 8.00-20.00
31.3. sö Påskdagen 9.00 - 22.00
1.4. mån 2. Påskdagen 7.30-22.00

Permanenta/reguljära bokningar gäller.

 

 

Badminton- och tennistimmar kan bokas här